Tags Posts tagged with "Shpërthen Vali Corleone! Kjo është arsyeja…! (Foto)"

Tag: Shpërthen Vali Corleone! Kjo është arsyeja…! (Foto)

Shpërthen Vali Corleone! Kjo është arsyeja…! (Foto)

Vali Corleone, princi i madh italiano-shqiptar ka shpërthyer pas fyerjeve që u bënë kosovarëve nga gazetarë në Shqipëri. Pas kalimit të Milot Rashicës dhe Alban...