Tags Posts tagged with "Shikoni si dukej Aurela Gaçe 23 vite më parë (Foto)"

Tag: Shikoni si dukej Aurela Gaçe 23 vite më parë (Foto)

Shikoni si dukej Aurela Gaçe 23 vite më parë (Foto)

Kengëtarja Aurela Gaçe është shumë e njohur për publikun shqiptar. Këngët dhe interpretimet e saj në festivale qysh në moshë të hershme, kanë bërë...