Tags Posts tagged with "Shikoni sa ka ndryshuar ikona e muzikës Parashqevi Simaku"

Tag: Shikoni sa ka ndryshuar ikona e muzikës Parashqevi Simaku

Shikoni sa ka ndryshuar ikona e muzikës Parashqevi Simaku

Parashqevi Simaku ka qënë padyshim një nga ikonat e muzikës së lehtë dhe popullore shqiptare. Ajo ishte një nga më të preferuarat nga shqiptarët...