Tags Posts tagged with "‘Shihemi në gjyq!’ Çfarë po ndodh mes TAYNA-s dhe Samanta Karavellës? Marrëdhënia e tyre na habiti! [FOTO]"

Tag: ‘Shihemi në gjyq!’ Çfarë po ndodh mes TAYNA-s dhe Samanta Karavellës? Marrëdhënia e tyre na habiti! [FOTO]

‘Shihemi në gjyq!’ Çfarë po ndodh mes TAYNA-s dhe Samanta Karavellës?...

Samanta Karavella dhe Tayna duket se janë bërë mikesha mjaft të mirë dhe ne nuk e paskemi ditur! Këngëtarja shqiptare Samanta Karavella ka publikuar një...