Tags Posts tagged with "Shenjat e zodiakut sipas renditjes"

Tag: Shenjat e zodiakut sipas renditjes

Shenjat e zodiakut sipas renditjes, sipas vitit dhe muajit. Shenjat e...

Çdo ditë dhe muaj i vitit korrespondon me një shenjë të zodiakut.   Secili ka “buburrecat” e veta në kokë. Dhe kushdo që tani jeton dhe...