Tags Posts tagged with "Sfidat e pjesëmarrjes në vendimmarrje dhe aksesi i balancuar në financat politike"

Tag: Sfidat e pjesëmarrjes në vendimmarrje dhe aksesi i balancuar në financat politike

Sfidat e pjesëmarrjes në vendimmarrje dhe aksesi i balancuar në financat...

24 Nentor 2023- Rrjeti “Barazi në Vendimmarrje” në bashkëpunim me Fondacionin Ëestminster për Demokraci në Shqipëri, zhvilluannë Forumin e Diskutimit “Sfidat e pjesëmarrjes në...