Tags Posts tagged with "SEKSI"

Tag: SEKSI

Seksi, ja arsyet pse duhet bërë shpesh dhe me dëshirë

Mes lojës dhe tërheqjes, disa sugjerime për të zbuluar qejfin, të djegësh kalori dhe për të forcuar lidhjen mes një çifti   Seksi dihet, i bën...

Prej 50 deri 100 euro ora: Ja ku mund të gjeni...

Gra publike ose gra të përgjithshme. Kështu quheshin punëtoret e seksit në Shqipërinë e qeverisur nga Mbreti Zog, i cili mori vendimin për ta...

Koha kur femrat dëshirojnë më së shumti seks

Thonë se femrat janë nga Venera kurse meshkujt nga Marsi – por një anketë e re për seks sugjeron se dëshira për seks dallon...

Robotët e seksit do të jenë më të mirë në shtrat...

A do të dëshironit të bënit seks me një makinë pa shpirt dhe të ftohët? Kjo mund të ndodh më shpejt sesa që pritni… Ekspertët pohojnë...

Këto janë gjërat që u bien në sy meshkujve gjatë seksit...

Femrat shpenzojnë shumë kohë në përgatitjen para seksit të parë me partnerin e ri, mirëpo asnjërën nga ato gjëra meshkujt fare nuk i vërejnë. Para...