Tags Posts tagged with "Seks jashtë martese"

Tag: Seks jashtë martese

Seks jashtë martese, vajza rrihet me kamxhik në sytë e qindra...

Një vajzë e re është dënuar në Indonezi me goditje me kamxhik pasi kishte kryer marrëdhenie seksuale dhe nuk ishtë e martuar. Sipas ligjit të...