Tags Posts tagged with "Së shpejti në treg libri “Verë dhe Dashuri”"

Tag: Së shpejti në treg libri “Verë dhe Dashuri”

Së shpejti në treg libri “Verë dhe Dashuri”, nga Ismail Lile

“Zoti pati bërë veç ujin, por njeriu bëri verën”, është një thënie nga Victor Hugo. Sepse vera ka qenë shoqëruesja më e mirë e...