Tags Posts tagged with "Rritet çmimi i bukës"

Tag: Rritet çmimi i bukës

Rritet çmimi i bukës

Prej disa ditësh një byrek në qytetin e Elbasanit nuk kushton më 30 lekë. Furrat e bukës dhe byrektoret kanë rritur me 10 lekë...