Tags Posts tagged with "“Rrënimi”"

Tag: “Rrënimi”

“Rrënimi”, një roman ndaj mafies së kontrabandës së armëve në post-komunizëm

Nga Rezart Palluqi - Shkrimtar   Është e trishtë kur shkrimtari, përveç krijimeve të tij duhet të plotësojë edhe vakumin e tmerrshëm të kritikës së pavarur...

“Rrënimi”, një tornado letrare nga Leonard Veizi

Mund të konsiderohet dhe si një tornado letrare. Shkrimtari i njohur Leonard Veizi, 3 vjet pas suksesit të romanit “Lora” këtë herë vjen me...