Tags Posts tagged with "rikthimi i emigrantëve duke u ofruar klimë të lehtësuar biznesi"

Tag: rikthimi i emigrantëve duke u ofruar klimë të lehtësuar biznesi

“Business 2030”, Balluku: Fokus, rikthimi i emigrantëve duke u ofruar klimë...

Zëvendëskryeministrja, njëherësh ministre e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku, tha se “biznesi i vogël dhe i mesëm është motori i ekonomisë sonë dhe kontributori...