Tags Posts tagged with "Rezart Veleshnja e imitoi në mënyrë artistike"

Tag: Rezart Veleshnja e imitoi në mënyrë artistike

Rezart Veleshnja e imitoi në mënyrë artistike, zv.kryeministri Erjon Braçe merr...

Rezart Veleshnja është një nga aktorët më të mirënjohur dhe me karierrën më të gjatë në “Portokalli”. Gjatë saj ai ka imituar shumë personazhe të...