Tags Posts tagged with "Reshjet e dëborës/ ARRSH njofton bllokimin e këtyre akseve"

Tag: Reshjet e dëborës/ ARRSH njofton bllokimin e këtyre akseve

Reshjet e dëborës/ ARRSH njofton bllokimin e këtyre akseve

Autoriteti Rrugor Shqiptar, ka njoftuar lidhur me gjendjen e akseve kryesore të vendit, në orët e fundit, ku më problemat paraqitet akset Bajram-Curri-Valbonë dhe...