Tags Posts tagged with "Reme Lala u përgjigjet kritikëve dhe tregon ‘strategjinë’: Kam heshtur vet"

Tag: Reme Lala u përgjigjet kritikëve dhe tregon ‘strategjinë’: Kam heshtur vet

“S’ka folur në Parlament”, Reme Lala u përgjigjet kritikëve dhe tregon...

  Depuetja Reme Lala, ka qenë një ndër më të heshurat në Kuvend në muajt e fundit. Kjo dhe evidentohej dhe në raportin e fundit...