Tags Posts tagged with "Rama iu kërkon shqiptarëve të mos dalin në protestë"

Tag: Rama iu kërkon shqiptarëve të mos dalin në protestë

“Është me bar, duket si me bar. Apo ka brenda jastëk”,...

Vetë tha se është i bindur. Por kryeministri Edi Rama guxoi të mësojë dhe prokurorinë se çfarë duhet të bëjë me audio-përgjimin ku është...