Tags Posts tagged with "Racizmi ndëshkon klubin e Partizanit të Beogradit"

Tag: Racizmi ndëshkon klubin e Partizanit të Beogradit

Racizmi ndëshkon klubin e Partizanit të Beogradit

Ndëshkohen nga Federata Evropiane e Futbollit klubi i Partizanit të Beogradit dhe Lokomotiv Polovdiv të Bullgarisë për racizëm në stadium. Federata Evropiane e Futbollit ka...