Tags Posts tagged with "premtonin licenca për mësimdhënie në këmbim të parave"

Tag: premtonin licenca për mësimdhënie në këmbim të parave

Arrestohen ”juristët e rremë”, premtonin licenca për mësimdhënie në këmbim të...

Dy persona kanë rënë në prangat e policisë për mashtrim. Të arrestuarit janë shtetasit M. F., 48 vjeçe, banuese në Tiranë dhe e dënuar...