Tags Posts tagged with "Poret e mëdha dhe të hapura tani s’do të jenë më problem; provoni këto truke të thjeshta"

Tag: Poret e mëdha dhe të hapura tani s’do të jenë më problem; provoni këto truke të thjeshta

Poret e mëdha dhe të hapura tani s’do të jenë më...

Poret e mëdha e bëjnë lëkurën të duket e thatë dhe e dëmtuar. Gjithashtu e bëjnë lëkurën më të predispozuar ndaj papastërtive, yndyrës, puçrave...