Tags Posts tagged with "por kushtet i vendos.."

Tag: por kushtet i vendos..

Meri paralajmëron këtë shenjë: Do martohesh, por kushtet i vendos..

Bëhet fjalë për shenjën e Ujorit dhe sipas astrologes Meri martesa do të jetë kushti kryesor në jetën e kësaj shenje horoskopi. Lexoni horoskopin e...