Tags Posts tagged with "por kur ta shihni birin e saj: Çfarë di bebja gjeni! (Video)"

Tag: por kur ta shihni birin e saj: Çfarë di bebja gjeni! (Video)

Kjo nënë është hit botëror, por kur ta shihni birin e...

Nëna Kristy Ardo, nga Arizona, me fotografitë e veta të përditshme, videot dhe këshillat është bërë inspirim dhe motivim për shumë femra – se...