Kjo nënë është hit botëror, por kur ta shihni birin e saj:...

Kjo nënë është hit botëror, por kur ta shihni birin e saj: Çfarë di bebja gjeni! (Video)

553
0

fk-1

Nëna Kristy Ardo, nga Arizona, me fotografitë e veta të përditshme, videot dhe këshillat është bërë inspirim dhe motivim për shumë femra – se si, krahas obligimeve të shumta rreth shtëpisë dhe familjes, arrin të bëjë diçka edhe për veten, ndërkaq me atë rast të mos lërë anash fëmijët.

E re dhe e aftë, Kristy po rrit dy fëmijë, mirëpo në bazë të dukjes së saj, rrallëkush do të mendonte që ka lindur dy herë, transmeton Telegrafi.

Ajo nga dita në ditë duket gjithnjë e më mirë. Kur e lindi beben e parë, kishe dilemën se si të harmonizonte trajnimet dhe obligimet e përditshme shtëpiake.

This is my last pregnancy workout with just Tucker and I. So bittersweet 😭😭😭 I'm in labor baby will be here soon👶🏼!!!!! Tucker and I got a lot of bonding in the last couple of weeks. He's my best friend and pretty soon I'm going to have 2 best friends!! I can't imagine loving another human being as much as Tucker but I know my heart will make room.Tucker was a surprise baby and changed my life so drastically. We've had such an amazing journey together. It's crazy to think of it changing again!! All the pregnancy hormones are getting to me and I'm tearing up just thinking about it 😊 Cant wait for Tucker to meet his new baby brother! Thank you everyone for the positive thoughts and for following our adventure🙏🏼🙏🏼🙏🏼 It means sooooo much to me ☺️ I'm so incredibly grateful and humbled! Bra- @aloyoga Tuck LOVES this hat from @bambooloui

A video posted by Kristy Ardo👶🏼👦🏼Tuck&Tate (@baby_fitgym) on