Tags Posts tagged with "por ditë të republikës nuk ka!"

Tag: por ditë të republikës nuk ka!

“Vend qesharak dhe karagjoz”, Luan Rama: Shqipëria është Republikë, por ditë...

  Zëvendëskryetari i LSI-së, Luan Rama duke marrë shkas nga zhvillimet politike në vend, deklaron se pavarësisht faktit që Shqipëria është Republikë, ajo nuk ka...