Tags Posts tagged with "Policia i bllokon 33 vjeçarit në Rinas 84000 dollarë dhe 3500 euro të padeklaruara"

Tag: Policia i bllokon 33 vjeçarit në Rinas 84000 dollarë dhe 3500 euro të padeklaruara

Policia i bllokon 33 vjeçarit në Rinas 84000 dollarë dhe 3500...

Policia Kufitare godet një tjetër rast të mosdeklarimit të shumave monetare në kufi, duke bllokuar  në Rinas 84000 dollarë dhe një sasi prej 3500...