Tags Posts tagged with "Plas skandal në qeverinë e Ramës"

Tag: Plas skandal në qeverinë e Ramës

Plas skandal në qeverinë e Ramës, një tjetër ministre me doktoraturë...

Pas zv.ministrit të Arsimit Ervin Demo dhe Blerina Gjylametit, që rezultuan me doktoratura plagjiaturë, listës i shtohet një tjetër emër i rëndësishëm i qeverisë...