Tags Posts tagged with "Planifikonte dasmën"

Tag: Planifikonte dasmën

Planifikonte dasmën, por zbuloi se kishte një sëmundje të rëndë…Njihuni me...

Planifikonte dasmën, por zbuloi se ishte me KANCER në stomak…Njihuni me historinë e Nandës dhe Ninit në Itali dhe luftën me tumorin   Ishte viti kur...