Tags Posts tagged with "personazhe të famshëm dhe politikanë"

Tag: personazhe të famshëm dhe politikanë

Freskida Miloti: Suksesi i emisionit ‘Diagnozë me mjekë, personazhe të famshëm...

E bukur e ëmbël, e dashur, intelegjente, e zgjuar me një bukuri që zoti ja ka dhënë me nje buzeqeshje të ngohtë me sy...