Tags Posts tagged with "Përleshje në fushë"

Tag: Përleshje në fushë

Përleshje në fushë, Xhaka ne “versionin” shqiptar

Sistemi VAR është miratuar për përdorim edhe në kampionatin zviceran këtë sezon dhe shkak për polemikat e para rreth tij është bërë Taulant Xhaka....