Tags Posts tagged with "pergjigjet Bleona."

Tag: pergjigjet Bleona.

Ndizet rrjeti “Hape këmbët dhe ua kalove”, pergjigjet Bleona.

Këngëtarja është kapur keq me njërin nga ndjekësit që e ka ofenduar duke i thënë se ajo ua kalon të tjerëve duke hapur këmbët. Featured...