Tags Posts tagged with "pasi i venë në dyshim virgjirinë: S’jam… (FOTO)"

Tag: pasi i venë në dyshim virgjirinë: S’jam… (FOTO)

“I Duan të virgjëra dhe tradhtojnë”, shpërthen Einxhel Shkira, pasi i...

  Moderatorja Einxhel Shkira nuk ka duruar shumë, pasi një ndjekës i ka hapur temën e virgjërisë. Ajo ka vendosur t’i replikojë, dhe madje ta...