“I Duan të virgjëra dhe tradhtojnë”, shpërthen Einxhel Shkira, pasi i venë...

“I Duan të virgjëra dhe tradhtojnë”, shpërthen Einxhel Shkira, pasi i venë në dyshim virgjirinë: S’jam… (FOTO)

505
0

 

Moderatorja Einxhel Shkira nuk ka duruar shumë, pasi një ndjekës i ka hapur temën e virgjërisë. Ajo ka vendosur t’i replikojë, dhe madje ta ndajë komentin në profilin e saj.

 

“Edhe del çifti i kësaj thotë  “jam e virgjër”,”- shkruan një ndjekës në profilin e moderatores.

 

Postimi i Einxhel Shkirës.

“Siç del dhe çifti jot thotë “S’jam i virgjër”,”- është përgjigjur prerë Einxhel Shkira.

Por, moderatorja nuk është mjaftuar me kaq. Ajo ka ndarë dhe një mendim tjetër, lidhur me këto meshkuj që duan femrat e virgjëra: “I duan të virgjëra, por vazhdojnë të tradhtojnë gjithsesi, e çfarë kuptimi ka kjo?!”