Tags Posts tagged with "pas Konstituimit të Bashkiak takon Gazmend Bardhin"

Tag: pas Konstituimit të Bashkiak takon Gazmend Bardhin

Voltana Ademi nuk lëshon zyrën, pas Konstituimit të Bashkiak takon Gazmend...

Pas mbarimit të mbledhjes dhe përplasjeve në rrugë mes militantëve të PD dhe Policisë, në zyrën e ademit ka mbërritur Gazment Bardhi. Featured image of...