Tags Posts tagged with "pa ruajtur lirinë e mediave dhe shprehjes/ Shuplakat e Hahn për Ramën"

Tag: pa ruajtur lirinë e mediave dhe shprehjes/ Shuplakat e Hahn për Ramën

S’ka integrim në BE, pa ruajtur lirinë e mediave dhe shprehjes/...

  “Nuk mund të ketë përparim në rrugën drejt Bashkimit Evropian pa ruajtur lirinë e medias dhe lirinë e shprehjes! Kjo është arsyeja pse ne...