Tags Posts tagged with "Pa filler"

Tag: Pa filler

Pa filler, pa bisturi; ky truk për buzë të plota funksionon...

Ëndrra  e atyre me buzë të holla është pikërisht rritja e volumit të tyre dhe një gojë e stilit Kim Kardashian. Kjo prirje ka...