Tags Posts tagged with "“Nuk ka më kohë"

Tag: “Nuk ka më kohë

“Nuk ka më kohë, ikni të gjithë!” Trump: Na ndihmoftë Zoti...

Uragani Irma goditi Floridën të shtunën, teksa miliona u urdhëruan të të evakuohen, ndërkohë që erërat e forta dhe dhjetëra mijëra ndërprerje energjie janë...