Tags Posts tagged with "njihuni me ‘Uomini e Donne’ version shqip"

Tag: njihuni me ‘Uomini e Donne’ version shqip

“Dashuria do të shpërthejë në ekran”, njihuni me ‘Uomini e Donne’...

Një program i ri dhe mjaft interesant ka startuar në televizion. ‘Uomini e Donne’, versioni shqip, ka rikthyer gjithashtu edhe Olti Currin i cili...