Tags Posts tagged with "Një tjetër deputet i PS shtrohet me urgjencë në spital"

Tag: Një tjetër deputet i PS shtrohet me urgjencë në spital

Një tjetër deputet i PS shtrohet me urgjencë në spital, pëson...

Përfundon ne spital me parainfarkt deputeti socialist Spartak Braho. Deputeti nje dite me pare ka pasur dhimbje gjoksi, shtrëngim dhe probleme me frymëmarrjen. Pas...