Tags Posts tagged with "Një shqiptare kandidon në zgjedhjet parlamentare në Finlandë"

Tag: Një shqiptare kandidon në zgjedhjet parlamentare në Finlandë

Një shqiptare kandidon në zgjedhjet parlamentare në Finlandë

Albana Mustafi, 34 vjeçare shqiptare nga Prizreni i Kosovës, po zhvillon një fushatë shumë dinjitoze dhe dinamike për postin e deputetes në parlamentin e...