Tags Posts tagged with "NJE OFICER POLICIE POET/ Këto ditë doli nga shtypi vëllimi poetik “Dritëhije”"

Tag: NJE OFICER POLICIE POET/ Këto ditë doli nga shtypi vëllimi poetik “Dritëhije”

NJE OFICER POLICIE POET/ Këto ditë doli nga shtypi vëllimi poetik...

Dashamir Malo, lindi në Malëshovë, Përmet. Pas përfundimit të Gjimnazit, u diplomua në Akademine Ushtarake dhe më vonë në Akademinë e Policisë. Prej vitit...