Tags Posts tagged with "një mrekulli e turizmit tonë malor"

Tag: një mrekulli e turizmit tonë malor

Rama: Tamara e transformuar dhe e rilindur, një mrekulli e turizmit...

Kryeministri i vendit, Edi Rama ka uruar mirëmëngjesi për të gjithë ndjekësit e tij në “Facebook” me disa pamje nga Tamara e Shkodrës. Ai...