Tags Posts tagged with "‘Një burrë me lekë apo një i varfër?’"

Tag: ‘Një burrë me lekë apo një i varfër?’

‘Një burrë me lekë apo një i varfër?’, ja si përgjigjet...

Këngëtarja Greta Koçi ka zhvilluar një bisedë të afërt me ndjekësit e saj, ku zgjedh t’i përgjigjet pyetjeve më interesante. Dhe njëra nga këto pyetje...