Tags Posts tagged with "Nikolin Jaka: Të legalizohet kanabisi dhe prostitucioni"

Tag: Nikolin Jaka: Të legalizohet kanabisi dhe prostitucioni

VIDEO/ Dhoma e Tregtisë, Nikolin Jaka: Të legalizohet kanabisi dhe prostitucioni

Kreu i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë së Tiranës, Nikolin Jaka është shprehur ‘pro’ legalizimit të kanabisit dhe prostitucionit. “Pse mos të zbatojmë edhe ne...