Tags Posts tagged with "nga Ismail Lile"

Tag: nga Ismail Lile

Së shpejti në treg libri “Verë dhe Dashuri”, nga Ismail Lile

“Zoti pati bërë veç ujin, por njeriu bëri verën”, është një thënie nga Victor Hugo. Sepse vera ka qenë shoqëruesja më e mirë e...