Tags Posts tagged with "nën dritën e ekzekutimit! Gju më gju me popullin"

Tag: nën dritën e ekzekutimit! Gju më gju me popullin

“Testamenti” Bungo-Zhusti, nën dritën e ekzekutimit! Gju më gju me...

Nga Mimoza Kuchly Shkurt 2024/ Paris       Ditë më parë, e shoqëruar nga një mikja ime e vjetër,  pedagoge në Universitetin « Albania », dhe studentët...