Tags Posts tagged with "në tetor me kod telefonik dhe operatorë serbë"

Tag: në tetor me kod telefonik dhe operatorë serbë

Kosova, në tetor me kod telefonik dhe operatorë serbë

Kosova do të marrë kodin telefonik shtetërorë +383 në fillim të muajit tetor, si dhe pritet të licencohet një operatorë i telefonisë së lëvizshme...