Tags Posts tagged with "Ndizet rrjeti “Hape këmbët dhe ua kalove”"

Tag: Ndizet rrjeti “Hape këmbët dhe ua kalove”

Ndizet rrjeti “Hape këmbët dhe ua kalove”, pergjigjet Bleona.

Këngëtarja është kapur keq me njërin nga ndjekësit që e ka ofenduar duke i thënë se ajo ua kalon të tjerëve duke hapur këmbët. Featured...