Tags Posts tagged with "NATO me masa shtesë"

Tag: NATO me masa shtesë

Agresionin rus në Detin e Zi, NATO me masa shtesë

Ministrat e Jashtëm të NATO-s do të diskutojnë këtë javë në Uashington, mbi të gjitha elementet e kërcënimit që paraqet Rusia si dhe do...