Tags Posts tagged with "Mundësi e madhe për studentët shqiptarë! Universiteti Amerikan i Bullgarisë mbërrin në Tiranë"

Tag: Mundësi e madhe për studentët shqiptarë! Universiteti Amerikan i Bullgarisë mbërrin në Tiranë

Mundësi e madhe për studentët shqiptarë! Universiteti Amerikan i Bullgarisë mbërrin...

Qëllimi kryesor i UAB-së është edukimi i qytetarëve, të aftë për të përballuar sfidat e tranzicionit ekonomik në Evropën Juglindore dhe për të kontribuar...