Tags Posts tagged with "Mos u lodhni më duke fërkuar tiganët me yndyrë"

Tag: Mos u lodhni më duke fërkuar tiganët me yndyrë

Mos u lodhni më duke fërkuar tiganët me yndyrë, mësoni t’i...

Askujt nuk i pëlqen të merret me ndryshkun apo yndyrën. Jo vetëm që duket keq, por mund të prishë enët tuaja të gatimit dhe...