Mos u lodhni më duke fërkuar tiganët me yndyrë, mësoni t’i lani...

Mos u lodhni më duke fërkuar tiganët me yndyrë, mësoni t’i lani në shumë pak minuta me këto metoda

318
0

Askujt nuk i pëlqen të merret me ndryshkun apo yndyrën. Jo vetëm që duket keq, por mund të prishë enët tuaja të gatimit dhe objektet e tjera shtëpiake. E nëse po mendonit për ndonjë mënyrë që të hiqni yndyrën e ngrirë nga enët e kuzhinës mos u shqetësoni sepse nuk ka vetëm 1 por disa:

Koka Kola: Ndërsa njerëzit zakonisht e shoqërojnë këtë pije me ushqimin ajo është vërtet funksionale për yndyrën. Nëse keni një tigan që fillon të tregojë disa pika ndryshku, thjesht derdhni koka kola brenda tij, lëreni  për disa minuta, dhe më pas përdorni një pecetë për ta fshirë tavën.